Is je tuin klaar voor de lente?

Veel nieuwe planten!


Het tuincentrum is de basis voor ons bedrijf. Ons hoofdgebouw, hooimijt, de plek van waar onze jongens vertrekken. Temidden  van een bosrijke omgeving bovenop de Hondsrug ligt ons tuincentrum.

Altijd staan we voor u klaar, voor al uw tuinvragen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen alle vragen worden beantwoord.

Tuincentrum

Een prachtig tuincentrum gelegen tussen de bossen van Odoorn. Al bijna 35 jaar een vertrouwd adres bovenop de Hondsrug. Tussen de vele vaste planten en de heesters wemelt het van de vogels op en rondom het tuincentrum. Bij ons kun je de planten ruiken, zien en voelen. Op het tuincentrum staat de koffie, of thee altijd klaar.
Je kunt met al je tuinvragen bij ons terecht. We kunnen ter plekke je border levensecht op ware grootte samen invullen. Maar ook kun je bij ons een afspraak maken voor een eventueel tuinontwerp. Of een afspraak  maken voor een vrijblijvende offerte.

Altijd behulpzaam!

Na een bezoek aan ons bedrijf kunt u weer verder met uw plannen en ideeën. Zelf, samen of u laat alles doen. Wij denken graag met u mee.

Openingstijden

Het tuincentrum is zes dagen per week open! Door de week van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

U bent hier: Home / Tuincentrum