"Goed in Groen" een kreet die steeds terugkomt als je leest  of hoort over het team Koudenburg Goed in Groen.  Je vindt het terug op de rode shirts en de prachtige witte letters op de zwarte broeken. Al bijna dertig jaar rotsvast boven op de Hondsrug gelegen. 

         Door middel van onze website willen wij u graag uitnodigen voor een bezoek aan ons tuincentrum om u daar te laten verrassen door het grote assortiment dat wij hier verkopen. Ook wat betreft aanleg en onderhoud hebben wij een goede naam hoog te houden en dat gebeurt met veel passie, beleving en aandacht voor details.

Tuinadvies

Maak kennis met ons door een bezoek op het tuincentrum. Kijk wie we zijn en wat we doen. De koffie is altijd klaar. Heeft u zelf plannen en ideeën en komt u er niet uit? Wilt u de tuin helemaal opnieuw en naar uw wensen, maar waar moet je beginnen? Woont u net in een nieuw of ander huis en wilt u de tuin naar uw idee. Zijn de bomen in uw tuin gevaarlijk hoog en weet u niet hoe de gezondheid van de boom is.  Bent u een plantenliefhebber maar weet u niet waar en of ze willen groeien. Wilt u de tuin eens anders maar u weet niet precies wat? Wordt het onderhoud u langzamerhand teveel? Kunt u tijdelijk geen onderhoud plegen in uw tuin?
Komt u er alleen niet uit met de tuin, laat ons u meehelpen. Wilt u een tuinontwerp, beplantingsplan, verlichtingsplan, beregeningsplan, nestkastenplan?

Maak een vrijblijvende afspraak en vraag naar de vele mogelijkheden. U kunt uw tuin Zelf, Samen of geheel Laten doen. In alle gevallen helpen wij u graag daarbij.

   

U bent hier: Home / Tuinadvies