Tel: 0591 - 51 22 50

Goed in groen

Welkom op de website van Koudenburg Goed in Groen te Odoorn. "Goed in Groen" een kreet die steeds terugkomt als je lees en of hoort over het team Koudenburg. Je vindt het terug op de rode shirts en de prachtige witte letter op de zwarte broeken. Al bijna dertig jaar rotsvast boven op de Hondsrug gelegen. Door middel van onze website willen wij U graag uitnodigen voor een bezoek aan ons tuincentrum om U daar te laten verrassen door het grote assortiment dat wij hier verkopen. Ook wat betreft aanleg en onderhoud hebben wij een goede naam hoog te houden en dat gebeurt met veel werkplezier en aandacht voor details. Mocht U na het bezoek aan onze site nog vragen hebben vult U dan het contact formulier in zodat een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met U kan opnemen.

 

 

 

 

 


Actueel

September
September  Het is alweer de negende maand van het nu al bijzondere jaar 2018. De herfstmaand, Fruitmaand staat voor de deur. De afgelopen zomer heeft behoorlijk wat records gebroken. Nooit was het in mijn beleving zo warm en zo lang zo droog.
Lees meer...
Robert 25 jaar in dienst
Robert 25 jaar in dienst Robert Tuintjer, medewerker van ons tuincentrum was 1 maart 25 jaar in dienst. Deze week stond er in "Week In Week uit" een mooi artikel over hem.
Lees meer...