Tel: 0591 - 51 22 50

Eigen beplanting van topkwaliteit!

U kunt samen met één van onze medewerkers een kijkje op de kwekerij nemen, waar u misschien net dat formaat taxus of hulst of die kleur rhododendron vindt die u zoekt.

De kwekerij is 10 hectare groot. De meeste heesters zijn bestemd voor export, maar ook bij de aanleg kunnen we putten uit ons eigen assortiment. De bekendste zijn de drie percelen langs de N34. Vele mensen rijden hier dagelijks langs. Altijd mooi om te zien en keurig onderhouden. Vele duizenden verschillende soorten coniferen en heesters.

Het is prachtig te zien hoe onze boomkwekerij producten erbij staan. Heel mooi om eens overheen te lopen. Vele particulieren weten ons te vinden maar ook leveren we voor de handel aan veel verschillende bedrijven. Veel van onze producten worden geexporteerd naar het buitenland.

In overleg kunt u altijd een kijkje nemen op onze kwekerij.

Ook als u vragen heeft over het planten van bomen of heesters kunt u ons gerust bellen of mailen.

 

       


Altijd behulpzaam!

Met uw vragen kunt u altijd aankloppen bij onze deskundige medewerkers. Of het nu snoeien, aanplanten, bemesten of ander onderhoud betreft, zij zijn altijd bereid u verder te helpen.

Openingstijden

Het tuincentrum is zes dagen per week open! Door de week van 8.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 16.30 uur. Op zondag zijn wij gesloten.

Kom kijken

Wilt u de beplanting graag van dichtbij zien, kom dan een keer langs en laat u verrassen!