Tel: 0591 - 51 22 50

Januari 2015

22-01-2015

Deze eerste maanden van het jaar 2015 houden we ons volop bezig met snoei werkzaamheden.  

 

Ook doen wij sneeuw en gladheid bestrijding bij verschillende bedrijven en particulieren. De gehele winter periode staat ons bedrijf op scherp om uit te rukken. Vele bedrijven melden zich elke winter aan. Om zeker van zijn dat de entree en de parkeerplaatsen schoon en begaanbaar blijven gedurende de winter.

 

Het gehele jaar krijgen wij aanvragen voor het vellen van bomen en snoeien van fruitbomen. Als het kan sparen we dit soort werkzaamheden op om in de wintermaanden uit te voeren.     

 

Onze mannen hangen het liefst op grote hoogtes in de touwen. De moeilijkste bomen leggen ze neer op zeer vak kundige wijze. Zowel het helemaal weghalen of het snoeien alles is mogelijk. Het is goed om de bomen eens goed te laten controleren op dood hout en op vitaliteit. 

 

Ook de fruitbomen zijn in deze periode prima te onderhouden. Elk jaar even een snoeibeurt doet de bomen enorm goed. Snoei geeft groei en de juiste ook nog gezonde vruchten.... Vele mensen roepen ons er jaarlijks even bij. Ook hier geldt ons motto je kunt het Zelf, Samen of geheel laten doen. Heel vaak hoor je van de mensen... Grote ladders juiste gereedschap en zo gebeurt... En wat is het mooi geworden.  

Kom vrijblijvend langs en of laat iemand langskomen voor offerte.

 

       Dit is de perfecte tijd om plannen te maken. Wat te doen met de tuin en waar te beginnen. Ook nu in deze periode is dat uitstekend te doen. Om in het voorjaar gelijk goed met het mooie weer te kunnen beginnen.

 

       Wanneer het zachtere weer aanhoud en als het kan pakken we de aanleg ook weer op en kunnen we daarin verder. Het weer speelt een grote rol in ons vak wat allemaal buiten afspeelt.

 

        Ook wordt ons terrein even weer grondig opgeruimd en mooi gemaakt. De machines en auto's en aanhangers worden nagekeken. Zodat we in het vroege voorjaar niet voor verrassingen komen te staan.

     

 

 

« terug